Disclaimer
De op deze website getoonde informatie wordt door DV Marktzicht met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. DV Marktzicht verstrekt door middel van deze website louter informatie over de vereniging en de leden van de vereniging. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

DV Marktzicht aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Hoewel DV Marktzicht alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is DV Marktzicht niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

  Verwijzingen naar sites die niet door DV Marktzicht worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen.

Hoewel DV Marktzicht uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door DV Marktzicht worden onderhouden wordt afgewezen.

 
© 2010 - 2011 DV Marktzicht Nunspeet // webmaster@dvmarktzicht.nl